2010. december 11., szombat

Adventi vásár a Lövőház utcában

Nem rettent el minket a hideg... Találkozunk utcai standunknál! :) 
Az ajtónkon belül a melegben pedig a sok újdonság között Tiffany-lámpák széles választéka fogad barátságos árakon!











2 megjegyzés:

  1. Dejók a képek,holnap megyek arra megnézlek:)

    VálaszTörlés
  2. Horváth Katalinnak hívnak, 22 éves vagyok. A testvérem és én már évek óta kértünk és kaptunk segítséget cégektől, intézményektől, ami számunkra azt jelentette, hogy nem csak karácsonyra jutott meglepetés családunknak, de hónapokra könnyebbé tette az életünket tisztítószerekkel, élelmiszerekkel, tisztálkodási eszközökkel, higiéniás dolgokkal stb.
    5-en vagyunk testvérek. Engem ösztöndíjjal felvettek továbbtanulni, de emellett dolgozom, hogy szüleimnek ne kelljen fizetnie, s nem is tudnának -, testvéreim: Marci első éves egyetemista, már sikerült városunkkal szerződést kötnie, emellett ő is dolgozik, másik két testvérem még középiskolás, ők is dolgoznak különböző helyeken, de sajnos ebben a világban egyre nehezebb nekünk munkát találni. Sára a legkisebb testvérünk 3 éves.
    Tudom, nap, mint nap kapnak ehhez hasonló leveleket, mert mindenkinek romlik az anyagi körülménye. Mi nem pénzt szeretnénk kérni, csak a cég néhány termékéből, esetleg elfekvő készletéből, esetleg feleslegessé vált dolgokból.
    Édesanyám gerincsérvvel, porckoronglágyulással és depresszióval volt betegállományban évekig, de a terhesség alatt nagyon magas lett a cukra,. Sajnos ez a betegség, a cukor sem múlt el a terhessége után. Nagyon sokba kerülnek a gyógyszerei, és persze az egészséges étkezés is nagyon sokba kerülne, hisz szénhidrátot alig ehet, s az egészséges ételek manapság egyre megfizethetetlenebbek. Sára ekcémás szinte mindenre, de csak bio és egyéb ehhez hasonló termékeket kaphat, mindentől kiütéses. 3 éves és még csak 9 és fél kg, nem tudják, miért nem gyarapszik. Vigyáznunk kell vele, mert érdaganata is van, akármit nem kaphat.
    Édesapánk Pesten dolgozik, két diplomával 95 ezer forintot keres, de a legfőbb gond, hogy tavaly már háromszor kellett bőrrákkal megműteni, a mai napig rendszeresen jár kezelésekre, kontrollokra, és sajnos újabb daganatokat találtak nála, így sokat van táppénzen, ami alig tesz ki 45 ezer forintot. Anyának sikerült visszamennie az iskolába tanítani, de az útiköltsége 10ezer forint, amit az iskola nem támogat, kötelező étkezést befizetnie, ezek 20 ezer forintot tesznek ki, amihez 87.000 forintot keres, de mivel Sára ilyen beteges, szinte végig táppénzen volt, 2 nap munka 4 nap betegség.
    Kérésünk az lenne, ha egy picinyke csomagot kaphatnánk Önöktől, akkor meg tudnánk lepni szüleinket és Sárát, és egymást s talán így mi is hozzájárulhatnánk kistestvérünk egészséges fejlődéséhez, s szüleink válláról is levehetnénk egy kis terhet, s legalább az ünnepek alatt ők is felhőtlenül boldogak tudnának lenni és persze mi is.
    Köszönettel:
    Zsóka, Anna Sára, Marci, Tamás és Kata
    Horváth Tamás 2700 Cegléd Buzogány u. 1/a

    VálaszTörlés